Horoscop

Sfaturi pentru fiecare zodie

Joi, 16 martie 2023

Berbec

Berbecii nu vor să accepte sfaturi de la nimeni joi, într-un pas pe care trebuie să-l facă legat de cariera lor. Însă nu procedează deloc bine. Încăpățânarea le-ar putea aduce eșec și mult orgoliu. Uneori, ajutorul cuiva poate fi de mare ajutor.

Taur

Taurii au nevoie de odihnă și trebuie să-și asculte organismul. Cei cu probleme de sedentarism ar fi bine să înceapă un stil de viață sănătos și să facă mult sport. Rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor și vor vedea viața din alte unghiuri.

Gemeni

Gemenii au nevoie un impuls în a face un pas decisiv în carieră. Trebuie să aibă grijă de la cine cer sfaturi, căci nu toată lumea le vrea binele. Urmează clipe unice și magice pentru ei, la care au visat dintotdeauna. Trebuie să fie recunoscători.

Rac

Racii ar face bine să facă pace cu trecutul și să ierte persoanele care le-au greșit. Orice mânie pe care o mai țin în suflet le face rău și îi transformă în persoane frustrate. Buna armonie trebuie să predomine în interiorul lor și nicidecum ura.

Leu

Leii sunt foarte fericiți joi. Un plan de al lor va da roade după mult efort și după ce multă lume nu i-a susținut absolut deloc. Vor demonstra că intuiția este cea mai importantă și că ascultarea proprii inimi contribuie la îndeplinirea visurilor.

Fecioară

Fecioarele nu trebuie să ignore anumite amiciții. Sunt prietenii de care vor avea nevoie întreaga viață, iar pentru asta nu fac bine dacă se îndepărtează de persoanele care le-au fost loiale până în momentul de față. Problema este chiar la ele.

Balanță

Balanța trebuie să lase orgoliul deoparte și să facă un pas în față pentru a cuceri o persoană de care s-a îndrăgostit profund. Dacă va sta pe loc va regreta profund, căci o altă persoana ar putea fi mai determinată decât ea și i-ar putea lua locul.

Scorpion

Scorpionul s-ar putea îmbogăți de mâine. Bugetul i se va majora în urma unor investiții. Trebuie să aibă grijă cum cheltuie banii, încât să nu facă risipă. Ar fi bine să întocmească o listă cu tot ceea ce au nevoie și cu ceea ce nu au nevoie.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie recunoscători Universului pentru tot ceea ce au obținut până acum de la viață. Unora dintre ei li s-a oferit mai mult decât au cerut. Însă, asta datorită unor fapte bune din trecut, pe care ei nu și le mai amintesc.

Capricorn

Capricornul trebuie să se consulte cu un specialist în ceea ce privește semnarea unor acte importante legate de achiziționarea unei locuințe. Astrologii îl sfătuiesc să nu se suprasolicite prea mult cu drumurile și cu birocrația, în același timp.

Vărsător

Vărsătorul se va simți confuz în penultima zi a săptămânii, însă trebuie să-și iasă din această stare și să fie cât mai pozitiv. Gândirea negativă îl face să se autocritice și să nu obțină mereu ceea ce își dorește. De asemenea, nu va reuși să descopere fericirea din jur.

Pești

Peștii vor avea parte de o surpriză uriașă, joi, din partea persoanei iubite. Se va întâmpla într-un mod neașteptat, iar povestea de dragoste va deveni mai solidă și un exemplu pentru cei din jurul lor. Peștii trebuie să se implice mai mult în relația lor.