Ponturi

Participă la cea mai mare Oră pentru Pământ!

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour/ Ora Pământului. Ediția a 17-a va avea loc sâmbătă, 25 martie 2023, la ora 20:30.

Cum ar fi dacă toți oamenii de pe Planetă și-ar propune să facă ceva mic, pentru a proteja mediul înconjurător, în fiecare lună?  Oricât de mic, dar să fie practicat metodic și pentru o perioadă mai lungă.

De #OraPământului2023, se lansează această provocare: opriți-vă din rutina zilnică și dăruiți o oră pentru Pământ în fiecare lună. O oră, în care alături de familie sau prieteni să faceți ceva care să aibă legătură cu protecția naturii: gătiți cu ingrediente locale, reînnoiți o bluza veche, reciclați, plantați un copac.

Nu e mult, nu e greu, dar dacă ne adunăm cât mai mulți oameni cu conștiință ecologică trezită, avem o șansă să reparăm. Avem o șansă să oprim degradarea naturii și să o ajutăm să devină și mai rezilientă. Pentru bunăstarea noastră și pentru generațiile viitoare!

Împreună, putem transforma o singură Oră a Pământului în mii și milioane de acțiuni de impact pentru casa noastră comună!

Participă la cea mai mare Oră pentru Pământ!

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi