Muzică și Film Recomandări

Chris Hemsworth, o nouă misiune de salvare, pe Netflix

Chris Hemsworth revine din 16 iunie în rolul lui Tyler Rake din Extraction 2, continuarea filmului de acţiune produs de Netflix.

După ce a scăpat ca prin urechile acului din evenimentele din primul film, Rake se întoarce în rolul mercenarului australian care operează pe piaţa neagră. Îl aşteaptă o nouă misiune periculoasă: să salveze familia supusă abuzurilor a unui gangster nemilos din Georgia din închisoarea în care este ţinută.

Hemsworth se reîntâlneşte cu regizorul Sam Hargrave, filmul fiind produs de compania AGBO, care le aparţine lui Joe şi lui Anthony Russo. Scenariul este semnat de Joe Russo. Golshifteh Farahani îşi reia rolul din primul film şi îi are alături pe Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt şi Tinatin Dalakishvili.

Lungmetrajul este o continuare a primului film bazat pe romanul grafic Ciudad scris de Ande Parks, după o poveste de Ande Parks, Joe Russo şi Anthony Russo, cu ilustraţii de Fernando León González.

Extraction 2 este produs de Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Hemsworth, Patrick Newall şi Sam Hargrave, iar Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus şi Stephen McFeely sunt producători executivi.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi