Ponturi Recomandări

Vă puteți juca pe Facebook Messenger în timpul apelurilor video!

Pentru că apelurile video pot fi uneori foarte lungi şi plictisitoare, Facebook Messenger le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se juca direct în cadrul aplicaţiei, în timp ce comunică video.

În timpul conferinţelor video, utilizatorii pot apăsa butonul pentru modul grup şi apoi butonul Play, după care pot alege unul din cele 14 titluri disponibile în momentul lansării.

Şi pentru că 14 jocuri nu înseamnă foarte multe opţiuni, Meta promite că, până la sfârşitul anului, vor fi adăugate şi alte titluri.

Printre jocurile disponibile în timpul apelurilor video realizate cu Facebook Messenger se numără Words With Friends, Mini Golf FRVR, Card Wars şi Exploding Kittens.

Jocurile pentru apelurile video sunt disponibile atât în aplicaţiile Facebook Messenger de iOS şi Android, cât şi în cadrul versiunii web a serviciului. Acestea sunt special optimizate pentru soluţia deţinută de Meta şi nu necesită instalarea altor instrumente sau plugin-uri.

Lansarea jocurilor pentru conferinţele video din Messenger vine într-un moment în care Meta părea să renunţe la ambiţiile pe zona de gaming, după ce a închis Facebook Gaming în urmă cu doar câteva luni.

De altfel, anul trecut compania americană promite că va simplifica Facebook Messenger, în care au tot fost adăugate funcţionalităţi de care utilizatorilor le pasă mai mult sau mai puţin, iar aplicaţia a devenit greoaie, cu un consum mare de resurse.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi