Ponturi

WhatsApp pregătește schimbări importante!

WhatsApp se pregătește să lanseze mai multe funcții noi pentru a-și îmbunătăți serviciile.

În versiunea nouă a aplicației, utilizatorii vor avea posibilitatea de a bloca contactele nedorite într-un mod mai rapid și eficient. Aceasta va permite utilizatorilor să blocheze mai multe persoane din agendă într-un timp mai scurt și să își protejeze mai bine confidențialitatea și confortul în timpul utilizării platformei.

Detectarea textului din imagini. Dacă primești, de exemplu, o poză pe WhatsApp în care cineva a scris un text, de mână sau electronic, aplicația va putea să ți-l detecteze rapid, pentru a nu fi nevoit să îl rescrii, ci să faci operațiunea automat.

Mutarea istoricului conversațiilor. Pentru cei care își schimbă telefonul, va exista opțiunea de a-și muta mesajele de pe un dispozitiv pe celălalt, fără a mai apela și la Google Drive.

Redirecționarea elementelor media. În viitor, va fi posibil să retrimiteți videoclipuri și elemente mari fără a mai fi nevoiți să le descărcați în prealabil.

WhatsApp va introduce o nouă funcție prin care utilizatorii vor putea să treacă cu mai mare ușurință de la camera foto la cea video. Această funcție va face ca trecerea de la un mod la altul să fie mult mai fluidă și mai rapidă, permițând utilizatorilor să captureze momentele importante în modul dorit, fără a fi nevoie să facă ajustări complicate în setările camerei.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi